luni, 20 aprilie 2009

Amandina

Ingrediente
Blat:
-7 oua
-5 linguri apa
-12 linguri faina
-12 linguri zahar
2 linguri cacao
-1 varf cutit de sare

Crema:
-1 cana zahar
-3 oua
-2 linguri cacao
-200 g unt
-7 linguri zahar

Sirop:
-200 ml cafea

Glazura:
-2 plicuri glazura Dr.Oetker de caramel

Pt blat: -Bati albusurile spuma cu sarea, 5 lg de apa si zaharul. Adaugi cacaoa, cele 7 galbenusuri batute separat si faina. Amesteci toate ingredientele cu mixerul, apoi torni compozitia in tava si coci 25 min.
Pt crema:- freci zaharul cu ouale si cacaoa

-le fierbi pe aburi

-pana se caramelizeaza
-separat amesteci untul cu 7 lg zahar
-le amesteci cu crema racita
-blatul il tai in doua si il insiropezi cu cafeaua
-torni crema peste blat

-si o intinzi uniform


-pui cealalta bucata de blat deasupra, tai prajitura

-prepari glauzura dupa instructiunile de pe plic, si glazurezi fiecare bucata in parte

-inca o poza:D

Niciun comentariu: