Ingrediente
Blat:
-7 oua
-5 linguri apa
-12 linguri faina
-12 linguri zahar
2 linguri cacao
-1 varf cutit de sare
Crema:
-1 cana zahar
-3 oua
-2 linguri cacao
-200 g unt
-7 linguri zahar
Sirop:
-200 ml cafea
Glazura:
-2 plicuri glazura Dr.Oetker de caramel
Pt blat: -Bati albusurile spuma cu sarea, 5 lg de apa si zaharul. Adaugi cacaoa, cele 7 galbenusuri batute separat si faina. Amesteci toate ingredientele cu mixerul, apoi torni compozitia in tava si coci 25 min.
Pt crema:- freci zaharul cu ouale si cacaoa
-le fierbi pe aburi
-pana se caramelizeaza
-separat amesteci untul cu 7 lg zahar
-le amesteci cu crema racita
-blatul il tai in doua si il insiropezi cu cafeaua
-torni crema peste blat
-si o intinzi uniform
-pui cealalta bucata de blat deasupra, tai prajitura
-prepari glauzura dupa instructiunile de pe plic, si glazurezi fiecare bucata in parte
-inca o poza:D
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu