Ingrediente:
- 500 gr cartofi fiertzi
- 2 oua
- 380 gr faina
- 50 gr cascaval
- 50 gr unt
- susan
- curry
- praf usturoi
- piper
- sare
Dam cartofii pe razatoare

-adaugam ouale

-apoi untul si cascavalul -date pe razatoare, susanul, curry, praful de usturoi, piperul, sarea si amestecam

-adaugam faina

-amestecam pana nu se mai leaga de mana

-infainam bine de tot locul unde lucram si intindem o foaie din care taiem patratzele, cerculetze

-inimioare:x

-le prajim in cratitza cu mult ulei

-pe ambele parzti

-le scoatem si le punem intr-un lighenus cu hartie absorbanta

-zoom

-sectziune, ca se vedetzi ce umflate ies

-Sunt mai bune calde(parerea mea), dar se pot servi si reci:P
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu