Ingrediente:
- 500 gr cartofi fiertzi
- 2 oua
- 380 gr faina
- 50 gr cascaval
- 50 gr unt
- susan
- curry
- praf usturoi
- piper
- sare
Dam cartofii pe razatoare
-adaugam ouale
-apoi untul si cascavalul -date pe razatoare, susanul, curry, praful de usturoi, piperul, sarea si amestecam
-adaugam faina
-amestecam pana nu se mai leaga de mana
-infainam bine de tot locul unde lucram si intindem o foaie din care taiem patratzele, cerculetze
-inimioare:x
-le prajim in cratitza cu mult ulei
-pe ambele parzti
-le scoatem si le punem intr-un lighenus cu hartie absorbanta
-zoom
-sectziune, ca se vedetzi ce umflate ies
-Sunt mai bune calde(parerea mea), dar se pot servi si reci:P
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu